Èxit d’inscripcions a la I Sant Silvestre de la Garriga

0
135

Hem anat tard… Sí! Però la difusió boca a orella, d’amics a amics, per telèfon, per @, etc. ens ha demostrat del que som capaços. Aquí ho teniu, doncs amb pocs dies hem arribat a la xifra de 100 inscrits per aquesta cursa/festa!

Encara hi ha dorsals que disponibles (que quedi entre nosaltres). Podeu anar a la Caixa Laietana a fer la vostra inscripció. Els que restin, si és que en queden… Els vendrem el mateix dia de la cursa. Recordeu que la recaptació va íntegrament a la Fundació Asil Hospital de La Garriga.

Salut i Km’s

LES TORTUGUES

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.