Nova enquesta: sentència del TS

0
137

Novament, una notícia molt rellevant ens obliga a fer un parèntesi en la ronda d’enquestes dedicades als grups polítics garriguencs per introduir, molt a desgrat nostre, una nova pregunta de caire general, ateses les circumstàncies que afecten el nostre país.

D’aquesta manera, oferim als lectors de La Garriga Digital.cat els resultats de la pregunta de les últimes dues setmanes:

enquesta_gig

 

Així doncs, per tal de saber l’opinió de tots els garriguencs sobre la dura sentència del Tribunal Suprem que obliga a fer del castellà llengua vehicular a les escoles i instituts, anul·lant així la política d’immersió lingüística de Catalunya, plantegem la següent pregunta:

Creus que el Tribunal Suprem espanyol ha de condicionar la política lingüística que duu a terme la Generalitat de Catalunya?

No ho dubtis i participa!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.