La Garriga rebutja a la sentència del TS

0
concentracio_TS_01_P

La plaça de l’Església de la Garriga ha estat testimoni aquest vespre del 23 de desembre d’una concentració ciutadana per mostrar el rebuig a la nova sentència del Tribunal Suprem espanyol, en la qual s’obliga la Generalitat de Catalunya a adaptar el seu model educatiu per tal de situar el castellà, a més del català, com a llengua vehicular a les escoles i els instituts del país anul·lant, així, la política d’immersió lingüística característica del país, encara vigent.

Així doncs, responent a la crida improvisada per part de la societat civil i diverses entitats, associacions i grups polítics, més d’un centenar de garriguencs s’han aplegat al voltant de les 20h en un racó de la plaça (recordem que segueix en obres i és encara inaccessible la seva zona central) per alçar la veu en contra d’aquest nou atemptat contra la cohesió social de Catalunya.

Per cloure la concentració, Eusebi Alerm i Frederic de Buen han llegit un manifest en nom d’Òmnium Cultural de la Garriga en el que mostraven el seu rebuig frontal a aquesta nova intromissió del Tribunal Suprem espanyol en la política lingüística i educativa del nostre país, a l’espera de futures reaccions i mobilitzacions.

concentracio_TS_02_P

Article anteriorReacció de la CUP de la Garriga a la sentència del TS
Article següentEl Ple aprova el pressupost 2011
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.