Concentració a la Garriga contra la sentència del TS

0
155

Arran dels comentaris apareguts aquestes últimes hores en aquest portal, ens volem fer ressò de l’ànim de la gent del poble respecte la sentència del Tribunal Suprem espanyol que obliga la Generalitat de Catalunya a fer servir el castellà com a llengua vehicular a les escoles i instituts. A La Garriga Digital.cat no restem indiferents davant el que, al nostre entendre, és un atac més en contra de la nostra cultura i la nostra llengua i volem posar a disposició de tots els garriguencs el nostre espai per emprar-lo de la millor manera possible per tal d’organitzar-se per fer sentir la seva disconformitat davant d’aquesta sentència que atempta contra la cohesió social del nostre país.

Així doncs, ens fem ressò de la convocatòria espontània que hem recollit dels comentaris del web i convidem a tots els nostres lectors a manifestar-se en contra de la duríssima sentència del Tribunal Suprem i en favor de l’escolarització en català al nostre país. Així doncs, a les 20h d’avui dia 23 de desembre de 2010, ens manifestarem davant de l’Ajuntament de la Garriga.

La Garriga Digital.cat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.