La Garriga Digital

Jocs en català

jocs_en_catal

Can Borrell, Llibreria Esplai, Llibreria Cuspinera, Joguines Digna i Llibreria Biset són els establiments de la Garriga que s’han adherit a la campanya “Jocs en català”, que promou l’Oficina de Català de la Garriga, la qual està difonent aquests dies un catàleg de jocs i joguines en català classificats per fabricant, edat dels infants als que van dirigides i tipus de joguina (trencaclosques, jocs de taula, ordinadors, jocs multimèdia i altres joguines).

Al web del CPNL trobareu la pàgina Jocs en català, amb informació actualitzada, l’enllaç a webs per jugar en català en línia i altres enllaços relacionats amb l’ús dels jocs i les joguines: reciclatge, joguina segura, consum responsable, etc.

El programa Jocs en català del CPNL, iniciat l’any 1997, té per objectiu l’extensió de l’ús del català per mitjà del joc i les joguines. Aquest ús és pensat per sensibilitzar d’una banda els fabricants i els venedors de jocs i joguines, i de l’altra els pares i mares i les entitats que els representen, tot a partir del joc i dels infants com a transmissors de la voluntat i la necessitat de jugar en català.

 

Exit mobile version