Jocs en català

0
jocs_en_catal

Can Borrell, Llibreria Esplai, Llibreria Cuspinera, Joguines Digna i Llibreria Biset són els establiments de la Garriga que s’han adherit a la campanya “Jocs en català”, que promou l’Oficina de Català de la Garriga, la qual està difonent aquests dies un catàleg de jocs i joguines en català classificats per fabricant, edat dels infants als que van dirigides i tipus de joguina (trencaclosques, jocs de taula, ordinadors, jocs multimèdia i altres joguines).

Al web del CPNL trobareu la pàgina Jocs en català, amb informació actualitzada, l’enllaç a webs per jugar en català en línia i altres enllaços relacionats amb l’ús dels jocs i les joguines: reciclatge, joguina segura, consum responsable, etc.

El programa Jocs en català del CPNL, iniciat l’any 1997, té per objectiu l’extensió de l’ús del català per mitjà del joc i les joguines. Aquest ús és pensat per sensibilitzar d’una banda els fabricants i els venedors de jocs i joguines, i de l’altra els pares i mares i les entitats que els representen, tot a partir del joc i dels infants com a transmissors de la voluntat i la necessitat de jugar en català.

 

Article anteriorEl mercat setmanal, els divendres
Article següentVeredicte del 6è Concurs de Fotografia de Muntanya
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.