Bon Nadal des de La Granja

0
Santi_Vigas_01

{jcomments on}Bé! Ha arribat el Nadal i amb ell totes aquelles coses que fem per aquestes dates: felicitar-nos per la Marató de TV3, mirar enrere i trobar a faltar els que han marxat, mirar endavant i fer-nos bons propòsits, participar en diversos sopars de Nadal… i tot durant uns dies en els que tot sembla màgic. I no parlo de la màgia dels reis o del tió, sinó de la capacitat que tenim d’anar tots a una.

Per uns dies l’any, fins i tot el més agnòstic celebra el Nadal, en manté les tradicions, il·lusiona als petits amb les tant sabudes “mentidetes”… i jo no puc fer més que preguntar-me “com és que aquest esperit de comunió no ens serveix la resta de l’any?” Com diu la cançó, “jo voldria que tot l’any fos com Nadal!” Entenguem-nos, comprenguem-nos, allarguem-nos les mans desitjant que a l’altre li vagi bé, analitzem el passat, somniem el futur! Però cada dia! Si som capaços de fer-ho durant un mes escàs, perquè no fer-ho el més de juny, setembre o març?

Hi ha qui es fastigueja del Nadal perquè diu que és “una hipocresia”. A mi em fastigueja la resta de l’any perquè no som capaços de mantenir aquestes bones intencions i aquests bons comportaments més enllà de la Nit de Reis. Jo, passades aquestes dates, segueixo volent que als del meu voltant les coses els vagin bé, que la solidaritat que demostrem a TV3 durant un dia, l’estenguem durant la resta de l’any. Jo segueixo pensant durant tot l’any en allò que he fet malament (que són moltíssimes coses, perdoneu-me la sinceritat) i a cada dia em faig nous propòsits de millora. Cada dia he de treballar per resoldre les meves diferències amb els altres, cada dia he de treballar pel bon ambient al meu voltant, cada dia he de pensar en aquells amics que fa tant temps que no cuido, cada dia he de ser capaç de trucar als familiars propers per veure si tot els va bé.

Bé, avui jo només volia fer un escrit per desitjar-vos MOLT BON NADAL a tots i totes i desitjar que aquest 2011 que ara tot just treu el cap sigui el primer any on el següent Nadal comença el mes de gener.

Una abraçada enorme i que els vostres desitjos es facin realitat!

BON ANY 2011!!!!

Article anteriorCol·laboració entre l’ASEPAC i SEK Catalunya
Article següentEl futbol sala com a eina social
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.