Col·laboració entre l’ASEPAC i SEK Catalunya

0
sek_des_10

ASEPAC (Associació Pro persones amb Autisme de Catalunya, ubicada a la Garriga, dins el complex de Projecte Autisme la Garriga), ha col·locat una placa commemorativa amb el nom del Col·legi Internacional SEK Catalunya a la seu de l’entitat per a destacar i deixar constància de la col·laboració i aportacions benèfiques que reben per part de la institució educativa.

L’acte ha tingut lloc en presència de Philip Hudson i Anna Dalmau, director i coordinadora de batxillerat i programa de diploma del Col·legi SEK Catalunya, respectivament, i de Joan Roca, fundador i president de Projecte Autisme la Garriga.

Tant el Sr. Hudson com el Sr. Roca, varen destacar la importància de la mútua col·laboració i apropament de dues col·lectivitats que repercuteix en benefici comú per la importància de la interrelació social i educativa. També varen afirmar que aquest era l’inici d’una llarga i fructífera relació.  La jornada es va completar amb una visita guiada per les amplies instal·lacions d’ASEPAC i APAFAC (més de 3 hectàrees) on es varen poder observar els diferents i complerts tallers i activitats que els residents del centre porten a terme de forma quotidiana.

ASEPAC és una entitat fundada el 1983, sense ànim de lucre que fomenta l’assistència, el tractament i la integració sociolaboral de persones amb trastorns de l’espectre autista. Entre els seus serveis, destaca la inserció sociolaboral, la teràpia ocupacional i treball amb suport, i el servei terapèutic de vacances i de suport familiar.

El Col·legi Internacional SEK Catalunya, per la seva banda, emmarca aquesta col·laboració en el seu programa d’Ajut Social i d’apropament a diferents entitats sense ànim de lucre en el que inclou també activitats en les que hi participen directament l’alumnat. Actualment, SEK Catalunya compta amb més de mil alumnes que procedeixen de 60 localitats diferents, principalment de la província de Barcelona i és l’únic centre de Catalunya on es poden estudiar els tres programes internacionals des d’educació infantil a batxillerat (Programa d’Escola Primària –PEP-, Programa dels Anys Intermedis –PAI- i, Programa de Diploma –IB-).

Fotografia adjunta: D’esquerra a dreta, Philip Hudson, director Col·legi Internacional SEK Catalunya; Joan Roca, President d’ASEPAC, i Anna Dalmau, coordinadora de Batxillerat i programa de diploma, del SEK.

Article anteriorEl pressupost 2011, protagonista del proper ple
Article següentBon Nadal des de La Granja
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.