Marcatge en zona + La Garriga Digital.cat: una realitat

0
Jose_Granados_02

{jcomments on}Ja dilluns passat, es va començar una relació magnífica entre dos mitjans garriguencs, i  amb aquest post ho referendem.

I és que al Marcatge en Zona de dilluns ja vam anunciar aquesta nova iniciativa, amb la que La Garriga Digital.cat i el programa d’esports de la Garriga de Ràdio Silenci col·laboraran des d’aquesta mateixa setmana.

Aquesta és una mostra més de creixement i desenvolupament en tots els sentits per al poble, on veiem que cada cop més gent treballa per a informar als ciutadans del què passa al seu entorn més proper. Amb aquesta iniciativa, a més, tornem a demostrar que podem treballar plegats per a una Garriga millor.

Per altra banda, destacar que va tornar a ser un programa animat, degut als grans resultats dels nostres equips. Si el futbol a 11, després del descens de categoria de la temporada anterior, està trencant tots els registres i encara resta in batut i és líder indiscutible, l’handbol està fent la temporada perfecta fins ara, comptabilitzant tots els partits jugats per victòries.

També ha crescut el bàsquet aquest any, després d’una temporada difícil com l’anterior, amb moltes baixes de llarga durada, problemes varis (fins i tot accidents de cotxe que van propiciar la baixa d’algun jugador). Després d’un inici magnífic i d’un petit entrebanc de resultats, han tornat a encadenar victòries i segueixen ben amunt a la classificació i, per tant, amb opcions d’ascens.

Canviant de registre, vam tenir ocasió, també, d’entrevistar a l’Àlex Valiente, regidor d’esports de l’Ajuntament de la Garriga, en una conversa on vam poder saber molt més no només a nivell organitzatiu, sinó també a nivell econòmic i social de l’esport del poble,  no només en quant a clubs es refereix,  sinó també vam tenir l’ocasió de repassar l’estat general de l’esport escolar, tant important des de fa anys al nostre poble.

No us ho perdeu, ja que va ser molt interessant. A més, com ja sabeu, també vàrem repassar els resultats de les diferents pedreres. Per a acabar, uns apunts NBA per als que estimeu l’esport de la cistella i en concret la millor lliga de bàsquet del món.

radio_silenci_gran

Article anteriorEl pessebre del CEG, a punt
Article següentEl pressupost 2011, protagonista del proper ple
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.