Cap d’Any MMXI amb el Brou del Mestre

0
logo_brou

Gairebé amb la ressaca d’ara fa poc més d’onze mesos encara a sobre, el Brou del Mestre ha tornat a la feina per muntar un altre Cap d’Any de Nassos. Que entrem al 2011!!! Qui hagués dit fa onze anys, en un altre mil·leni, que arribaríem tant lluny tots plegats. I així, mirant enrere i enrere ens vam remuntar fins l’època grecoromana per organitzar, la mateixa nit de Cap d’Any, les Primeres Broulimpíades.

I com és ben sabut que a les Olimpíades hi assisteix la “crème de la crème” us hem portat el millor grup de tots. Los Mejores actuaran durant bona part de la nit interpretant les millors versions de tots els temps de grups com Coldplay, U2, Stones, Bob Marley, Radiohead, Police, Oasis, Van Hallen, Guns and Roses, Metallica… Tot això just abans d’una sorpresa en forma de proves “esportives” a gust del Brou que de ben segur algú patirà.

I per acabar, el millor i únic DJ resident de carn i ossos que mai ha tingut el Brou: el Beatcrumb DJ ens farà pujar als mortals a l’Olimp amb una sessió digne dels déus, en la que combinarà el millor rock-indie amb el big beat i electro del moment.

Finalment, i com no podia ser d’una altra manera, repartirem xocolata desfeta i melindros perquè reposeu forces i seguiu la festa allà on preferiu, a veure si aguanteu tot un any!

FESTA DE CAP D’ANY AMB EL BROU DEL MESTRE

00.30h Pavelló de Can Violí, La Garriga

Los Mejores i Beatcrumb DJ

Entrada anticipada: 10€ amb cervesa o refresc, brou i xocolata

Entrada a taquilla: 10€ amb brou i xocolata

Podeu comprar les entrades anticipades al Bar l’Illot de la Garriga fins el 30/12/10

cap_dany_brou

Article anteriorFutbol per acollir les persones migrants
Article següentEl pessebre del CEG, a punt
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.