Futbol per acollir les persones migrants

0
128

El proper dia 19 de desembre es celebre el Dia Internacional de les Persones Migrants i, per a commemorar aquesta efemèride, les associacions i col·lectius integrades per persons migrants, juntament amb el Consistori, han organitzat un seguit d’actes el dia 19 de desembre, que tindran com a element vertebrador el ja tradicional (enguany es celebrarà la tercera edició) del Torneig Intercultural de Futbol Sala, el qual reuneix a cinc equips masculins (Arbolag, Comunitat Islàmica, Equador, Niombato i CFS La Garriga) i a dos equips femenins (Associació Esportiva Manuel Blancafort i Arbolag).

El mateix dia 19, però a dos quarts de tres del migdia, se celebrarà un dinar de germanor i una festa a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.