Concert de Nadal de l’Escolania

0
concert_nadal_2

El proper diumenge 19 de desembre, a les 18:00h, l’Escolania Parroquial Sant Esteve oferirà el seu tradicional Concert de Nadal a l’Església Parroquial de Sant Esteve, un concert que tindrà un significat especial pels integrants de l’Escolania ja que serà el tret de sortida dels actes previstos per a la commemoració del 30è aniversari de la fundació de l’entitat.

Segons indica l’associació a la seva pàgina web, “el concert constarà de dues parts, en una d’elles es cantarà El Magníficat del compositor italià del s. XVIII Francesco Durante (pare i fundador de l’escola napolitana); a l’altra part s’executaran alguns cors del Messies del compositor d’origen alemany, bo i que després nacionalitzat britànic, Georg Friedrich Händel. Els més petits de la casa també tindran un paper protagonista a l’interpretar diverses nadales tradicionals, que mai no poden faltar en cap Concert de Nadal. L’Escolania i el Cor Jove seran dirigits per Bernat Cabré i Marta Torrents, i estaran acompanyats per una petita orquestra de cambra i piano”.

Article anteriorCagada del Tió, a la Garriga
Article següentFutbol per acollir les persones migrants
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.