Els clàssics Pastorets? A la Garriga… “Això mai!”

0
151

Ja som prop de Nadal i l’Associació Fem Pastorets prepara el nou espectacle. Igual que l’any passat? Igual que altres anys?  No, no!  Diferent, com sempre!

Aquest any, els nostres ja coneguts directors: Joan Monells, Albert Vilar, Xavier Gotanegra i Jordina Font tornen a fer de les seves i creen uns nous Pastorets. L’Oriol Ramon ha estat el guionista encarregat de capgirar el text d’en Folch i Torres i el músic, Joan Figueres, de compondre noves músiques.

pastorets_1Més novetats? L’escenografia d’enguany fa referència a l’època modernista, a l’illa Raspall que aquest any celebra el centenari. El vestuari torna a ser original per crear nous ambients, sobretot al cel i a l’infern. El maquillatge, l’atrezzo, les cançons, la il·luminació, els nous actors i els actors d’altres anys que enguany interpreten personatges diferents; tot renovat i tot preparat.

Els Pastorets, en el nostre poble, s’han d’anar a veure cada Nadal, perquè com diu un dels nous personatges “Els pastorets de sempre ja cansen, i a la Garriga ja se sap que cada any hi haurà una sorpresa. Són així aquesta gent! No troben?”

pastorets_2Doncs sí, vinguin, observin… Hem volgut fer uns “Pastorets anticrisi”, perquè la família sencera passi una bona estona. Opinin i facin la crítica després, que fins i tot ens poden donar idees per als propers anys. Volem que dels Pastorets se’n parli, que  formi part del que cal fer cada Nadal i per això esperem la presència i els ànims de tots vostès.

Som gent amb il·lusió i els la volem encomanar. Ens vindran a veure?

Representacions:      

25 i 26 de desembre a les  19 h

8  de gener a les  19h

9 de gener a les  18 h

Reserva d’entrades a l’oficina de Catalunya Caixa, al www.telentrada.com o per telèfon al 902 10 12 12.

Núria Cruells i Pagès

Associació Cultural Fem Pastorets

Fotografies: Ramon Ferrandis

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.