Els clàssics Pastorets? A la Garriga… “Això mai!”

0
fem_pastorets

Ja som prop de Nadal i l’Associació Fem Pastorets prepara el nou espectacle. Igual que l’any passat? Igual que altres anys?  No, no!  Diferent, com sempre!

Aquest any, els nostres ja coneguts directors: Joan Monells, Albert Vilar, Xavier Gotanegra i Jordina Font tornen a fer de les seves i creen uns nous Pastorets. L’Oriol Ramon ha estat el guionista encarregat de capgirar el text d’en Folch i Torres i el músic, Joan Figueres, de compondre noves músiques.

pastorets_1Més novetats? L’escenografia d’enguany fa referència a l’època modernista, a l’illa Raspall que aquest any celebra el centenari. El vestuari torna a ser original per crear nous ambients, sobretot al cel i a l’infern. El maquillatge, l’atrezzo, les cançons, la il·luminació, els nous actors i els actors d’altres anys que enguany interpreten personatges diferents; tot renovat i tot preparat.

Els Pastorets, en el nostre poble, s’han d’anar a veure cada Nadal, perquè com diu un dels nous personatges “Els pastorets de sempre ja cansen, i a la Garriga ja se sap que cada any hi haurà una sorpresa. Són així aquesta gent! No troben?”

pastorets_2Doncs sí, vinguin, observin… Hem volgut fer uns “Pastorets anticrisi”, perquè la família sencera passi una bona estona. Opinin i facin la crítica després, que fins i tot ens poden donar idees per als propers anys. Volem que dels Pastorets se’n parli, que  formi part del que cal fer cada Nadal i per això esperem la presència i els ànims de tots vostès.

Som gent amb il·lusió i els la volem encomanar. Ens vindran a veure?

Representacions:      

25 i 26 de desembre a les  19 h

8  de gener a les  19h

9 de gener a les  18 h

Reserva d’entrades a l’oficina de Catalunya Caixa, al www.telentrada.com o per telèfon al 902 10 12 12.

Núria Cruells i Pagès

Associació Cultural Fem Pastorets

Fotografies: Ramon Ferrandis

Article anteriorD’EiLG a GiG
Article següentAcord es posa a caminar
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.