D’EiLG a GiG

0
Enquesta_Logo

Després de dues setmanes preguntant “Creus que EiLG es tornarà a presentar a les properes eleccions municipals?” segons es desprèn de les votacions dels nostres lectors el grup independent encapçalat per l’exalcalde Miquel Pujol no es tornarà a presentar a les properes eleccions. Aquests han estat els resultats de l’enquesta:

Enquesta_09-12-2010

 

Per acabar el cicle d’enquestes relacionades amb els partits polítics amb representació al consistori, us preguntarem sobre el partit o grup més jove amb representació municipal.

Set mesos abans de les eleccions municipals de 2006 va néixer el Grup Independent de la Garriga (GiG), que s’autodefinia com “un grup de persones de diferents edats i àmbits, però amb un sentiment comú: el desencant de la política municipal al nostre poble […]” i que té la voluntat de “representar a un sector de la ciutadania que no troba un lloc on fer sentir la seva veu i poder, així, fomentar la participació ciutadana en temes cabdals de les decisions municipals”.

A les darreres eleccions el GiG va obtenir 484 vots i,  per tant, un regidor que va ser el Sr. Jaume Aspa.

Després de gairebé quatre anys de la seva fundació, el GiG ha tingut un paper destacat en aquesta legislatura, formant part de l’oposició els 9 primers mesos, donant suport a una moció de censura (juntament amb el PSC, EiLG i ICV-EUiA), formant part de l’equip de govern resultant de l’esmentada moció i abandonant-lo al cap d’un temps per tornar a passar a formar part de l’oposició fins l’actualitat.

Tenint en compte la seva trajectòria, “Creus que el GiG ha contribuït a reduir el desencant de la ciutadania amb la política municipal, tal i com defensava en els seus inicis?

No

No ho sé

No ho dubtis i participa!

Article anteriorLa Fundació Fornells-Pla Conxa Sisquella subvencionada amb 150.000€
Article següentEls clàssics Pastorets? A la Garriga… “Això mai!”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.