Acord es posa a caminar

0

I què és Acord? Acord és l’associació que hem creat responent a la necessitat que té la Garriga d’organitzacions polítiques que busquin el consens, el rigor, els projectes en comú, l’acord en definitiva.

La nostra voluntat és crear una llista de persones que es presenti a les eleccions municipals i que des de l’estima al país i al poble i als valors de la honestedat, la transparència i l’eficàcia puguem governar la Garriga i començar una nova etapa a la política local. A partir de la renúncia a unes sigles polítiques i a la crida als independentistes de la Garriga, Acord ha aconseguit reunir a gent de diverses afiliacions i molta gent que mai ha militat en cap partit però té ganes de canviar les coses.

Ja portem dies de feina i trobades, ja hem posat en marxa les estructures bàsiques de l’associació i ara toca presentar-nos al poble amb força i il·lusió. Per aquesta raó us convidem a acompanyar-nos al Teatre Patronat de la Garriga amb tota la gent que cregueu que pot donar suport a un projecte de construcció de poble diferent a aquest de l’enfrontament i la improvització permanents en què estem vivint ara mateix.

L’acte se celebrarà el proper dimarts dia 14 de desembre, a les 20h. Us demanem que porteu moltes ganes de celebrar el projecte i una reflexió d’allò que cregueu que hauríem de millorar al nostre poble.

Ens veiem dimarts que ve!

Jordi Perales (president d’Acord)

Article anteriorEls clàssics Pastorets? A la Garriga… “Això mai!”
Article següentCoemmo.com segueix líder de la Lliga d’Hivern
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.