Propera presentació de “Acord per la Garriga”

0
218

Fa uns mesos el candidat per ERC a les properes eleccions municipals, Jordi-Eduard Perales, anunciava que l’agrupació local de la Garriga renunciava a les seves sigles per “construir un nou instrument polític amb la voluntat de superar diferències i d’aconseguir una majoria suficient per tal de poder tirar endavant projectes en comú a la Garriga […] que aglutini a totes aquelles persones amb ganes de treballar intensament pel nostre poble i per la independència del país”.

Passats ja dos mesos, La Garriga Digital.cat ha pogut saber que aquesta candidatura unitària, coneguda com L’Acord, es presentarà el proper dia 14 de desembre, a les vuit del vespre, al Teatre el Patronat.

Pots trobar-los al Facebook, en aquest enllaç.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.