L’Ajuntament sol·licita la propietat de les cases dels mestres

0
casa_mestres

En el punt quart de l’ordre del dia del passat ple de l’Ajuntament (Modificació de l’acord de Ple de data 20/5/2009, de desafectació de les vivendes dels mestres de l’Escola Puiggraciós) es va posar de manifest que el mes de maig de 2009 l’Ajuntament va iniciar els tràmits per a sol·licitar que les cases del C/ Pere Ballús, que antigament el Departament d’Educació de la Generalitat havia destinat als mestres de l’Escola Puiggraciós, passin a ser propietat del Consistori.

Ja fa uns quants anys que quatre d’aquestes cases estan buides i, tot i que la resolució d’aquesta sol·licitud es pot demorar bastant, la intenció inicial de l’Ajuntament és emprar aquests habitatges per a ubicar-hi serveis socials i d’igualtat.

Una d’aquestes construccions seguirà essent un magatzem per a l’escola.

Article anterior35.000 € per arranjar els Tremolencs
Article següentTu, jo, i el cinema independent
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.