Les eleccions al Parlament, en clau garriguenca

0
lagarrigadigital_logo

A La Garriga Digital.cat ens hem fet ressò, a través de diferents articles i comentaris, de l’excel·lent  tasca realitzada per Ràdio Silenci la passada nit electoral del diumenge 28 de novembre. El programa, magníficament conduït i editat, va deixar el llistó molt alt i va demostrar com les emissores locals, concretament Ràdio Silenci, poden arribar a oferir un producte de primeríssima qualitat.

En aquest sentit, en Santi Vigas, en Xavier Moya i en Santiago Cucurella varen col·laborar amb Ràdio Silenci fent un anàlisi de l’escrutini i dels resultats de les eleccions, al llarg de les més de dues hores que va durar el programa. Constatada com de positiva ha estat la resposta dels oients, els hem proposat de publicar la seva visió dels resultats dels comicis catalans, en clau garriguenca, que properament podreu llegir a La Garriga Digital.cat.

Article anterior28-N: Gir cap a la intolerància
Article següentEls resultats electorals a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.