Patchwork gegant contra la violència masclista

0
125

L’Associació Dones d’Ara i l’Ajuntament van organitzar el passat dissabte 27 de novembre, i emmarcat dins del programa del Dia Internacional de la Dona, una activitat que consistia en l’elaboració d’un patchwork gegant a la plaça de les Oliveres.

Així les coses, i gràcies a la col·laboració dels veïns, l’objectiu es va poder assolir mentre, al llarg de la jornada, l’Àrea de Polítiques d’Igualtat va vendre una quarantena de samarretes solidàries els guanys de les quals es destinaran a l’entitat Tamaia, dedicada a la intervenció psicosocial en l’àmbit de la violència masclista en relacions de parella i familiars.

Fotografia: OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.