Es reprèn la Lliga d’Hivern de futbol sala

0
130

Ja s’ha celebrat part de la jornada sisena de la Lliga d’Hivern que cada any organitza l’Associació Amics del Futbol Sala de la Garriga (AAFSG). En aquests moments, l’equip líder és el Coemmo.com (18 punts), immediatament seguit per l’equip Assessoria Congost (15 punts però amb un partit menys). El tercer i el quart equip en discòrdia són el Tron Express (15 punts i 6 partits jugats) i Moya Advocats (actual campió que té 15 punts en 5 partits). 

A continuació podeu veure la classificació actualitzada, així com la taula dels golejadors.

class_6_2010 

Golejadors

GOLEJADORS_jornada_6_lliga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.