El programa “Divendres” omple la plaça del Silenci

0
divendres_1_cmyk

El programa “Divendres”, presentat per en Xavier Coral i l’Espartac Peran, ha visitat la Garriga la setmana del 22 al 26 de novembre.  Així les coses, els camions i treballadors de TV3 han convertit la Plaça del Silenci en el centre neuràlgic des d’on Peran ha anat fent connexions en directe per a mostrar “curiositats” relacionades amb la Garriga i els pobles del seu voltant. 

divendres_2_cmykHan passat pel plató mòbil de TV3 hàbils menjadors de flams o trencadors de síndries amb el cap, així com massatgistes o catifaires (de flors) representants de dues de les activitats més nostrades de la Garriga.

divendres_3Tanmateix, un dels moments més concorreguts ha estat l’organització d’una coreografia cortesia de les escoles de dansa de la Garriga, per a solidaritzar-se amb la Marató de TV3. Alumnes de les esmentades escoles han ballat al ritme de la cançó I will survive en favor de la campanya de sensibilització i difusió sobre les lesions medul·lars i cerebrals adquirides, que serà l’eix de la Marató d’enguany.

Article anteriorADF Montseny-Congost guanya els XIV Premis de prevenció d’incendis forestals
Article següentPatchwork gegant contra la violència masclista
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.