ADF Montseny-Congost guanya els XIV Premis de prevenció d’incendis forestals

0
142

Les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de Pontons i Montseny-Congost han obtingut els premis de prevenció d’incendis forestals que cada any convoca la Diputació de Barcelona, i que aquest dissabte han estat lliurats pel vicepresident primer i diputat d’Espais Naturals, Josep Mayoral, en una festa que ha aplegat prop de 600 persones a Sant Hipòlit de Voltregà. Enguany optaven als premis 10 candidatures.

Pel que fa al premi Palestra a la millor organització, premiat també amb 8.000 euros, ha correspost a l’ADF de Montseny-Congost, formada pels municipis de La Garriga, Les Franqueses del Vallès, l’Ametlla del Vallès, Figaró-Montmany, Granollers i Cànoves i Samalús. L’accèssit d’aquest premi, dotat també amb 3.000 euros, se l’ha endut l’ADF de Teià.

Voldríem donar les gracies a l’ esforç de tot el voluntariat de tota l’ ADF MONTSENY CONGOST  durant tots aquest anys . Felicitats a Tots.

Si vols fer-te voluntari i unir-te a nosaltres o vols informació, passa per el nostre local al carrer Sant Francesc nº 1. o truca al telèfon  626 601 604.

protecci_civil

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.