La nit electoral, a Ràdio Silenci

0
logo_radio_silenci

Aquest diumenge la Nit electoral es viurà de primera mà a Ràdio silenci.

Just quan tanquin els col·legis electorals arrencarà l’especial eleccions 2010 amb tota la informació sobre la contesa electoral: els primers sondejos, actualització constant dels resultats a nivell català i garriguenc, connexions amb les principals seus dels partits i amb el Parlament gràcies a la Federació de Ràdios Locals, i declaracions dels líders polítics garriguencs. A mida que avanci la nit electoral diferents tertulians de la Garriga analitzaran puntualment els resultats.

El programa, conduït per Raquel Iniesta amb el suport d’un equip de col·laboradors de Ràdio Silenci, començarà a les 20.00 i s’allargarà fins les 22.00 del vespre, moment en què es preveu tenir ja els recompte definitiu de vots.

Article anteriorEl drama com a virtut
Article següentResultats electorals a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.