L’Olímpic i l’esport garriguenc

0
Alex_Valiente_02

Aquest dissabte, es va realitzar la presentació dels equips de l’Olímpic la Garriga, coincidint amb el partit que el 1r equip jugava contra el Santa Eugènia, a la 2a territorial.

La presentació s’iniciava amb els jugadors del prebenjamí i seguia amb totes les categories fins arribar al primer equip, que anava acompanyat pels més menuts de l’entitat, els jugadors i jugadores que enguany iniciaran l’Escola de l’Olímpic.

Com a gran novetat, s’ha de comptar amb l’equip sots – 23, que és l’equip que l’any passat jugava a categories juvenils i que ara ha passat a seguir jugant amb l’Olímpic, a partir d’un nou equip.  Tal i com vaig dir a la meva intervenció, aquest és un repte molt important, ja que és l’exemple de la progressió dels jugadors de la base del nostre club de futbol. Uns jugadors que porten jugant des de les categories inferiors, que ara han arribat a estar en edat sènior, i que necessiten seguir jugant per a assegurar el futur del nostre equip. La progressió d’aquest grup serà l’exemple de la solidesa del projecte de futur de l’Olímpic.

Com a Regidor d’Esports és un goig veure que les nostres entitats van creixent d’una forma increïble. Quan comento amb d’altres regidors de la mateixa àrea, que la Garriga pot presumir de tenir 28 entitats esportives i totes elles consolidades, en un poble de 15.000 habitants, és un exemple de l’estima de la ciutadania garriguenca per l’esport.

Amb l’Olímpic passa això, que ja s’ha consolidat, i ara toca créixer. Per la temporada 2010 – 2011, l’Olímpic la Garriga ha crescut en un 30%, augmentant la seva capacitat. En total 243 jugadors i 42 persones en el cos tècnic, que sense afany de lucre treballen per un esport. I això, no només es reflectia al camp amb els jugadors que formen part de la família de l’Olímpic. També es veia a les grades, plenes de gom a gom per assistir a la presentació de la temporada 2010 – 2011 del club.

L’únic punt negatiu per a aquesta temporada és la desaparició de l’equip femení, que era una satisfacció per a qualsevol persona vinculada al món de l’esport local garriguenc. Era una manera de potenciar l’esport femení  però que per desavinences, finalment s’ha desmantellat. Ara, l’entitat té el repte d’aconseguir tornar a tenir equip femení per la temporada vinent. Un repte que, parlant, es pot aconseguir amb molta facilitat. Només falta que comencem a treballar amb aquest objectiu i que l’any vinent es faci una realitat.

Endavant Olímpic!

Article anteriorRealitats i desitjos
Article següentEl programa “Divendres” omple la plaça del Silenci
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.