El programa “Divendres” omple la plaça del Silenci

0
divendres_1_cmyk

El programa “Divendres”, presentat per en Xavier Coral i l’Espartac Peran, ha visitat la Garriga la setmana del 22 al 26 de novembre.  Així les coses, els camions i treballadors de TV3 han convertit la Plaça del Silenci en el centre neuràlgic des d’on Peran ha anat fent connexions en directe per a mostrar “curiositats” relacionades amb la Garriga i els pobles del seu voltant. 

divendres_2_cmykHan passat pel plató mòbil de TV3 hàbils menjadors de flams o trencadors de síndries amb el cap, així com massatgistes o catifaires (de flors) representants de dues de les activitats més nostrades de la Garriga.

divendres_3Tanmateix, un dels moments més concorreguts ha estat l’organització d’una coreografia cortesia de les escoles de dansa de la Garriga, per a solidaritzar-se amb la Marató de TV3. Alumnes de les esmentades escoles han ballat al ritme de la cançó I will survive en favor de la campanya de sensibilització i difusió sobre les lesions medul·lars i cerebrals adquirides, que serà l’eix de la Marató d’enguany.  

 

 

Article anteriorL’Olímpic i l’esport garriguenc
Article següentÈxit dels atletes garriguencs a la Clàssica Jean Bouin
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.