Del Parlament a EiLG

0
Enquesta_Logo

La darrera enquesta que vàrem proposar ha esdevingut la més votada de les que hem fet fins ara, amb un total de 301 vots emesos, superant de llarg l’anterior marca, fixada en 216. Aquest fet reflecteix l’augment de visites que ha tingut La Garriga Digital.cat en les darreres setmanes situant, en més de 550 diàriament. Des de l’equip de redacció, us volem donar les gràcies per la vostra confiança.

Reprenent el fil, aquests són els resultats de l’enquesta proposada: “A qui votaràs a les properes eleccions al Parlament de Catalunya?

 

enquesta_nov_2010

 

Convidem als nostres lectors a fer les seves pròpies valoracions.

Tornem a la Garriga

Després del parèntesi que hem fet a la nostra enquesta amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya, tornem a plantejar-vos qüestions relacionades amb la política municipal.

En aquest sentit, fins ara s’han fet preguntes relacionades amb el PSC, amb CiU, amb ERC i ICV del nostre poble. Així les coses, ara us proposem la següent qüestió: “Creus que EiLG es tornarà a presentar a les properes eleccions municipals?

Aprofitem la temàtica de la pregunta, per comunicar als nostres lectors que, des de La Garriga Digital.cat, vàrem proposar al regidor que encapçala aquest grup, el Sr. Miquel Pujol, fer-li una entrevista per a abordar la temàtica dels pisos de protecció oficial a la Garriga, ja que en diferents fils de debat s’havia tocat el tema. Lamentem que aquesta proposta no hagi reeixit perquè el regidor en qüestió ha manifestat que no fa declaracions a ningú.

No ho dubtis i participa!

Article anteriorHem de cremar el rostoll
Article següentRealitats i desitjos
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.