Taula rodona sobre la independència

0
Taula_rodona_sobre_la_independncia_nov_2010

El proper dimarts dia 23, a les vuit del vespre, a la Sala Polivalent de la Biblioteca Josep Badia i Moret de l’Ametlla, un representant de cada una de les tres formacions independentistes que es presenten a les eleccions del 28 de novembre celebraran una taula rodona que serà moderada per l’escriptor  i docent ametllatà Jordi Sedó.

Per part d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), hi intervindrà el garriguenc Jordi-Eduard Perales, Jordi Lázaro ho farà per compte de Reagrupament i Solidaritat Catalana per la Independència (SI) estarà representada per Robert Ara.

Article anteriorOrdre del dia del Ple del 24 de novembre
Article següentHem de cremar el rostoll
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.