Nova data límit per les obres del centre: 16 de desembre

0
127

Segons comunica l’Ajuntament amb una nota de premsa, les obres de rehabilitació del centre “acabaran, finalment, el proper 16 de desembre”. Per explicar els motius de la demora, indiquen que “les restes arqueològiques trobades i complicacions en el soterrament dels serveis han endarrerit els treballs, que s’esperava enllestir aquest mes de novembre”. 

A partir d’ara s’iniciarà el procés de formigonar i pavimentar les zones afectades, seguint el següent ordre:  plaça de Can Dachs, carrer del Centre, plaça de l’Església i carrer de Samalús, i l’empresa encarregada de les obres desdoblarà el torn i treballarà de vuit del matí fins a les deu del vespre. 

Per altra banda, el proper dia 17 de novembre restarà restringit totalment l’accés al carrer centre, de les vuit del vespre a les vuit del matí, per tal de posar formigó a l’esmentat carrer. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.