Les Tortugues de la Garriga, a la cursa Behobia-Sant Sebastià

0
logo_tortugues

Aquesta cursa té una distància total de 20 quilòmetres. La sortida és a Behobia i la arribada al Boulevard de Donosti. El seu relleu té diversos tobogans i un parell de ports: El Gaintxurizketa, amb un desnivell de 82 metres, i el que potser fa més mal als corredors, el Mirakruz, que quan ja porten 16 quilòmetres a les cames es troben un desnivell de 40 metres en només un quilòmetre. Podem dir, doncs, que és una cursa una mica “trenca cames”, però molt especial. Any rere any hi participen més i més atletes, i enguany ja s’ha arribat a la xifra de 20.000 corredors.

Tortugues_16-11-2010La Behobia és un reflex de l’energia de la seva ciutadania. És difícil trobar algun metre dels 20.000 que té la cursa on no hi hagi alguna persona animant constantment a tots els participants. Durant tot el recorregut el so que els acompanya són els crits d’ànim, especialment per a una família de Tortugues al complet, la Laura, en Roger i en Roc (que amb pocs mesos ja ha fet la seva primera Behobia), que van anar sentint comentaris molt i molt divertits.

S’ha de dir que durant tot el recorregut la pluja no va faltar ni pels corredors ni pels animadors; però ells eren allà. Tanmateix, els corredors varen poder gaudir d’un dissabte esplèndid i no cal dir que es va gaudir també de la seva gastronomia.

Trobareu fotos de la cursa penjades a la nostra pàgina web.

infolestortugues@gmail.com

Article anteriorNova data límit per les obres del centre: 16 de desembre
Article següentComunicat de premsa de la Plataforma Antiincineradora del Congost
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.