La importància del comerç al carrer

0
logoFUMH

El comerç al carrer és una activitat econòmica bàsicament en mans de petits i mitjans empresaris però no només és això. També intervé decisivament sobre el model de ciutat afavorint la proximitat, la sostenibilitat, la vida mediterrània amb llum, conversar, passejar i badar com a característiques principals. És doncs, una activitat econòmica i una eina urbanística de primer ordre.

La conferència “La importància del comerç al carrer”, a càrrec de Jordi Portabella, està emmarcada dins el 1r Cicle de Conferències 2010 El Repte de fer Empresa, l’organitzen conjuntament l’Aula d’Empreses de la Fundació Universitària Martí l’Humà amb l’Associació de Comerciants Gran Centre de Granollers. Una gran oportunitat per a reflexionar envers del nostre comerç amb un convidat tan rellevant.

Jordi_Portabella_01Jordi Portabella és regidor del ‘Ajuntament de Barcelona. Ha estat diputat al Parlament de Catalunya (1992-1999), Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona (1999-2007). Durant aquest període de temps ha desenvolupat responsabilitats en la promoció econòmica de la ciutat tant en l’àmbit exterior com interior. Responsable de les polítiques interiors de comerç, consum, mercats i turisme, durant el seu mandat elaborà de manera consensuada el Pla Especial de Comerç Alimentari i no Alimentari de Barcelona, l’Àtles Comercial de la ciutat, l’any de la gastronomia el 2006, l’any del comerç el 2007 i la creació de la Fundació Barcelona Comerç per promocionar i donar suport als eixos comercials de la ciutat.

La importància del comerç al carrer, a càrrec de Jordi Portabella.

Atenció, canvi d’ubicació!!! 18 de novembre 20,30h a la SALA PETITA DE L’AUDITORI, C/ Torres i Bages, 50. Granollers.

L’aforament de la sala és limitat, per la qual cosa es prega confirmació d’assistència al telèfon 93 860 50 60 o al correu electrònic info@fumh.cat de la FUMH.

Article anteriorComunicat de premsa de la Plataforma Antiincineradora del Congost
Article següentComunicat de premsa del Grup Tamayo
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.