Comunicat de premsa de la Plataforma Antiincineradora del Congost

0
Plataforma_Antiincineradora_16-11-2010

La tramitació urbanística de la incineradora de la Garriga pateix una aturada gràcies a la feina feta per la Plataforma Antiincineradora. La comissió d’urbanisme de Barcelona demana a l’Ajuntament que solucioni diversos problemes urbanístics. 

Gràcies a la feina feta per la Plataforma Antiincineradora del Congost al llarg d’aquest 3 anys, la Comissió d’Urbanisme de Barcelona (CUB) va deixar sobre la taula l’aprovació de la modificació del PGOU i l’aprovació del Pla Parcial, ja que s’han trobat diverses irregularitats en la tramitació urbanística.

Després d’aquesta decisió, des de la Plataforma Antiincineradora del Congost creiem que el criteri dels membres de la CUB demostra que els polítics que van votar a favor de la implantació de la incineradora a la Garriga no treballen per defensar els interessos dels ciutadans de la Garriga.

Des de la Plataforma Antiincineradora del Congost, després d’aquesta decisió continuem treballant per aturar la hipotètica implantació d’aquesta incineradora de residus, sense aturar cap de les vies d’actuació que tenim obertes (social, administrativa i judicial).

A més, volem destacar que amb el rebuig del 21,7% de la població de la Garriga (enquesta ajuntament) a la incineradora del grup Tamayo i amb la feina que estem duent a terme des de la Plataforma, aturarem aquest projecte.

Plataforma Antiincineradora del Congost

Article anteriorLes Tortugues de la Garriga, a la cursa Behobia-Sant Sebastià
Article següentLa importància del comerç al carrer
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.