Comença una nova temporada del “Voluntariat per la Llengua” a la Garriga

0
voluntariat_per_la_llengua_logo_01

Voluntariat per la llengua” enceta una nova temporada a la Garriga el dimecres que ve, 17 de novembre, a 2/4 de 8 del vespre, a Can Raspall. La trobada, a més de servir per presentar la vintena de parelles lingüístiques de l’edició actual, comptarà amb una xerrada i un audiovisual sobre la festa de Corpus, a càrrec de M. Teresa Viñallonga. La presentació de l’acte anirà a càrrec de Míriam Brunés, de l’Oficina de Català de la Garriga, i d’Albert Benzekry, representant d’Òmnium Cultural. Clourà l’acte el regidor d’Educació Joan Josep Monferrer.

“Voluntariat per la llengua” és un programa que fomenta l’ús de la llengua catalana en les relacions personals posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que l’està aprenent i que vol fer un pas endavant per parlar-lo amb normalitat. Coordinat per l’Oficina de Català amb el suport de l’Ajuntament de la Garriga i Òmnium Cultural, també col·laboren amb el Vountariat l’ASIC, Cinema Alhambra, Escola Puiggraciós, Escola Els Pinetons, AMPA Escola Giroi i Associació Cultural Corpus la Garriga, a més d’un centenar de comerços que s’han adherit al projecte.

Article anteriorAutodefensa per a dones
Article següentEl galliner
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.