Nova demora de les obres del centre

0
can_dachs_nov_2010

Si la darrera notícia que es tenia respecte la data de finalització de les obres de rehabilitació del centre era que aquesta estava prevista pel dia 15 de novembre, ara sembla ser que aquestes actuacions acabaran el dia 15 de desembre, gairebé tres mesos més tard de la data prevista inicialment.

Vista l’evolució de les obres, i constatant que el ciment “ja ha arribat” a la Plaça de Can Dachs (veure fotografia adjunta), és previsible que aquestes acabin primer en aquest emplaçament (es calcula que a principis de desembre) i que a mitjans del mes vinent es finiquitin les de la plaça de l’Església.

Cal recordar que diferents factors han ocasionat aquestes demores, tals com les intervencions arqueològiques d’urgència que s’han hagut de fer a causa del descobriment de restes arqueològiques, algunes datades d’època romana i d’altres del segle XIX i XX.

El motiu d’aquest nou retard, encara no ha trascendit.

Article anteriorL’ADF Montseny Congost, nominada finalista al Premi Palestra
Article següent27è aniversari de la Penya Barcelonista de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.