La “Viabilitat econòmica de la Catalunya Estat”, a la Garriga

0
126

Si ets dels que no veus clar que l’autodeterminació de Catalunya sigui factible, aquest divendres dia 12 de novembre, la Garriga acollirà el Cercle Català de Negocis (CCN) a l’Auditori de l’Escola de Música per tal que ens expliqui quina seria la viabilitat econòmica d’una Catalunya independent. A les 20h tindrà lloc una exposició didàctica, gràfica i raonada del que significa el dèficit fiscal català i el perjudici que aquest suposa per a l’economia catalana i el desenvolupament del país. Després d’aquesta exposició, tindrà lloc una tertúlia i es convidarà a una copa de cava a tots els assistents.

En l’acte, organitzat conjuntament per Òmnium Cultural de la Garriga i el CCN hi intervindran Antoni Bertran, Xavier Oliverlla i Jaume Gómez Bonamusa, membres del Cercle Català de Negocis.

El CCN és una associació empresarial sense ànim de lucre que té com a objectiu final ser un lobby decisiu per l’assoliment d’un Estat propi per Catalunya en un horitzó a curt termini, d’entre una i dues legislatures. El formen lliurement empresaris, directius, professionals i autònoms que creuen que l’assoliment d’un Estat propi és la única alternativa per assegurar el futur del nostre teixit empresarial. Està desvinculat de qualsevol opció política i asseguren que només recolzaran aquelles que d’una forma decidida i inequívoca caminin cap a la consecució de l’Estat propi de la nació Catalana.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.