La “Viabilitat econòmica de la Catalunya Estat”, a la Garriga

0
CCN_01

Si ets dels que no veus clar que l’autodeterminació de Catalunya sigui factible, aquest divendres dia 12 de novembre, la Garriga acollirà el Cercle Català de Negocis (CCN) a l’Auditori de l’Escola de Música per tal que ens expliqui quina seria la viabilitat econòmica d’una Catalunya independent. A les 20h tindrà lloc una exposició didàctica, gràfica i raonada del que significa el dèficit fiscal català i el perjudici que aquest suposa per a l’economia catalana i el desenvolupament del país. Després d’aquesta exposició, tindrà lloc una tertúlia i es convidarà a una copa de cava a tots els assistents.

En l’acte, organitzat conjuntament per Òmnium Cultural de la Garriga i el CCN hi intervindran Antoni Bertran, Xavier Oliverlla i Jaume Gómez Bonamusa, membres del Cercle Català de Negocis.

El CCN és una associació empresarial sense ànim de lucre que té com a objectiu final ser un lobby decisiu per l’assoliment d’un Estat propi per Catalunya en un horitzó a curt termini, d’entre una i dues legislatures. El formen lliurement empresaris, directius, professionals i autònoms que creuen que l’assoliment d’un Estat propi és la única alternativa per assegurar el futur del nostre teixit empresarial. Està desvinculat de qualsevol opció política i asseguren que només recolzaran aquelles que d’una forma decidida i inequívoca caminin cap a la consecució de l’Estat propi de la nació Catalana.

Article anterior“Gran Recapte d’Aliments” a la Garriga
Article següentL’ADF Montseny Congost, nominada finalista al Premi Palestra
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.