Dinar modernista pel centenari de l’Illa Raspall

0
cartell_centenari

La Garriga commemora els cent anys de l’Illa Raspall amb un conjunt d’activitats, de les quals destaca especialment el dinar modernista que es farà el 20 de novembre i que és obert al conjunt de la ciutadania.

El dinar modernista tindrà lloc el proper 20 de novembre, durant l’acte central de la commemoració del centenari. L’àpat, a càrrec dels cuiners Pep Salsetes i Xavi Sòria, es farà a l’auditori de l’Escola de Música i constarà de dos plats i postres: àspic de verdures i marisc, boeuf Stroganoff amb bolets de tardor i tatin de codonys.

Per assistir-hi només cal comprar el tiquet a Can Raspall abans del 12 de novembre (preu: 15 euros). L’assistència al dinar està limitada a un màxim de 80 places.

D’altra banda, el dia 20 de novembre també s’organitzaran dos tallers oberts al públic i pensats per apropar l’Illa Raspall i la seva història a la població.  Un d’aquests tallers serà “El taller del record”, que consistirà en un passeig pels jardins de l’Illa Raspall on les persones participants, enmig de la calma i el silenci,  combinaran l’observació de l’espai amb l’acció del dibuix. L’altre taller, sota el nom “Juga i vesteix-te com fa 100 anys”, s’adreçarà als més menuts, que podran conèixer com ha evolucionat la manera de vestir al llarg del segle XX.

Els dos tallers es faran a partir de dos quarts d’onze a l’inici del Passeig. Les places són limitades i per participar-hi cal fer una inscripció prèvia a l’Àrea de Patrimoni de l’Ajuntament (93 860 56 63 – ecosta@ajlagarriga.cat).

Article anteriorLes aigües del riu Congost, més netes
Article següent“Gran Recapte d’Aliments” a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.