Es presenta la nova associació APROP de la Garriga

0
APROP_02_04-11-2010

La nova associació de comerciants APROP va rebre el dimecres dia 3 de novembre una càlida benvinguda per part dels ciutadans de la Garriga a l’Auditori de l’Escola de Música.

A l’acte, presidit pel Sr. Àlex Muñoz com a membre de la comissió gestora, també hi van intervenir el Sr.Joan Bou, regidor de Promoció Econòmica, en representació de l’Ajuntament, i el Sr. Frederic Moreno, que ho va fer, també, com a membre de la comissió gestora, a l’espera que es constituís la nova junta en l’assemblea que tindria lloc després de la presentació oficial.

Segons paraules d’Àlex Muñoz, APROP neix com a conseqüència d’una situació socioeconòmica molt concreta on els comerciants, empresaris i autònoms s’han vist abocats a una crisi que els ha fet disminuir les vendes i actuacions de manera considerable. També va indicar que per tal de dinamitzar tota entitat empresarial, s’han de buscar solucions imaginatives i fomentar la proximitat i la comunicació entre els diferents implicats. En aquest sentit, Muñoz va destacar el paper que juga la modernització de les eines que es poden emprar per arribar al client i per millorar la interrelació dels membres de l’associació, en clara al·lusió a les noves tecnologies.

APROP_01_04-11-2010Els representants d’APROP van insistir en el fet que no és una iniciativa que neixi en contra de ningú, sinó per tal d’afavorir la interrelació entre els seus membres i el teixit social del poble, bo i facilitant als associats rebre la informació important relacionada amb la seva tasca.

Van destacar que sempre és motiu de celebració l’aparició de qualsevol entitat o associació en l’àmbit local i que pretenen tenir un recorregut llarg en el temps, tot remarcant que no tenen la intenció de fer un esprint de curta durada, sinó que són conscients que tenen davant seu una llarga cursa d’obstacles.

Per la seva banda, el Sr. Joan Bou va excusar l’absència de l’alcaldessa Neus Bulbena a l’acte i va tenir paraules d’agraïment per les persones que estiren del carro en moments de crisi. El regidor de Promoció Econòmica va assegurar que tenen tot el suport de l’Ajuntament en la seva nova empresa, sempre i quant l’economia els acompanyi.

Article anteriorEngega el segon Consell d’Infants
Article següentTres detinguts per robatori al polígon de Ca n’Illa
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.