Engega el segon Consell d’Infants

0
25492consellinfants

El passat 26 d’octubre es va constituir el Segon Consell d’Infants de la Garriga amb la intenció, en aquesta segona edició, de contribuir en la creació d’una campanya de civisme per la Garriga i en el disseny d’un casal d’infants.

Aquest consell està integrat per dotze nens, com a representació de les classes de 5è i de 6è de primària de les escoles de la Garriga, que recordem que són: el Puiggraciós, el Tagamanent, el Giroi, els Pinetons i el Sant Lluís Gonçaga.

Així les coses, el funcionament d’aquest òrgan de participació estarà marcat per la reunió que es farà cada primer dimarts de mes a la sala de plens de l’Ajuntament garriguenc, on es trobaran per una banda els infants i per l’altra els regidors i regidores del consistori. Al llarg de la reunió, es desenvoluparan diferents activitats amb l’objectiu d’incentivar als infants a participar en la vida democràtica, tot treballant els seus drets i els seus deures com a ciutadans.  

Fotografia: OAMC

Article anterior6è Concurs de Fotografia de Muntanya
Article següentEs presenta la nova associació APROP de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.