Exposició d’obres de cinc joves garriguencs, a l’Expo Jove

0
expo_octubre_2010

La Judit Navarro, en Jordi Llop, l’Abel Argelagués i la Francesca i la Júlia Riu varen inaugurar ahir dijous 28 d’octubre una exposició de pintura i de fotografia, organitzada pel Casal de Joves a la Sala Municipal d’Art, situada a sota de la Biblioteca (entrada pel carrer Sant Francesc). 

Aquesta és una exposició vinculada a una altra que es va inaugura el passat dia 22 a la Sala d’Exposicions Andreu Dameson i Aspa, configurada per obres dels alumnes adults de l’EMAD, del curs 2009-2010.

Pel que fa a l’Expo Jove (nom amb el que es coneix l’exposició dels cinc joves garriguencs), està pensada per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament per afavorir que els artistes locals tinguin un espai on exposar les seves creacions. De fet, Expo Jove és una exposició que s’organitza periòdicament. En aquest cas, es podrà visitar fins el proper dia 15 de novembre, de dimarts a dissabte i de sis de la tarda a nou de la nit.

Article anteriorCatifaires de la Garriga a la Sagrada Família, durant la visita del Papa
Article següentLa Garriga aprova l’increment de 15 dels 16 impostos municipals
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.