Ràdio i Joventut es barregen en una nit de música a can Violí

0
Alex_Valiente_02

Aquest dissabte passat, l’entitat Els Garrics Farcits celebraven la quarta edició de la Sunción, nom que rep l’activitat d’oci nocturn que cada any organitza aquesta entitat, en honor a la mascota de l’entitat, la Cabra Sunción. Però, enguany, a part se celebrava la festa del X Aniversari d’Amics de Ràdio Silenci, una ràdio local que s’ha consolidat gràcies a l’esforç de molts garriguencs i garriguenques, que fan d’aquest projecte una realitat.

Aquest any la festa ha estat tot un èxit. Com a cap de cartell, van comptar amb el Grup Els Amics de les Arts. Un dels millors grups del panorama actual de pop rock català. Uns artistes que van reunir a gent de molts indrets de la comarca per a escoltar-los. Amb ells, Rosa de Luxemburg i Sofocados, un grup amb músics del nostre municipi, que van fer gaudir durant 5 hores de música al Pavelló de Can Violí.

Enmig del concert, els membres de Ràdio Silenci van bufar les espelmes del pastís del X Aniversari dels Amics de la Ràdio. Tot junt, una barreja, de la qual me’n quedo amb una cosa que em va cridar l’atenció: Com una festa organitzada per una entitat juvenil (principal propulsora de l’activitat), es va convertir en una festa per a totes les franges d’edat, cosa que van aconseguir, principalment, els organitzadors i, naturalment, els grups de música, especialment els Amics de les Arts. Per molts anys a Ràdio Silenci i, com no… Felicitats Garrics!!!!

Article anteriorLa gestió municipal no arriba a l’aprovat
Article següentMostra de treballs dels tallers de l’EMAD
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.