Ràdio i Joventut es barregen en una nit de música a can Violí

0
162

Aquest dissabte passat, l’entitat Els Garrics Farcits celebraven la quarta edició de la Sunción, nom que rep l’activitat d’oci nocturn que cada any organitza aquesta entitat, en honor a la mascota de l’entitat, la Cabra Sunción. Però, enguany, a part se celebrava la festa del X Aniversari d’Amics de Ràdio Silenci, una ràdio local que s’ha consolidat gràcies a l’esforç de molts garriguencs i garriguenques, que fan d’aquest projecte una realitat.

Aquest any la festa ha estat tot un èxit. Com a cap de cartell, van comptar amb el Grup Els Amics de les Arts. Un dels millors grups del panorama actual de pop rock català. Uns artistes que van reunir a gent de molts indrets de la comarca per a escoltar-los. Amb ells, Rosa de Luxemburg i Sofocados, un grup amb músics del nostre municipi, que van fer gaudir durant 5 hores de música al Pavelló de Can Violí.

Enmig del concert, els membres de Ràdio Silenci van bufar les espelmes del pastís del X Aniversari dels Amics de la Ràdio. Tot junt, una barreja, de la qual me’n quedo amb una cosa que em va cridar l’atenció: Com una festa organitzada per una entitat juvenil (principal propulsora de l’activitat), es va convertir en una festa per a totes les franges d’edat, cosa que van aconseguir, principalment, els organitzadors i, naturalment, els grups de música, especialment els Amics de les Arts. Per molts anys a Ràdio Silenci i, com no… Felicitats Garrics!!!!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.