El bàdminton del CESIB a la segona prova del Circuit Català

0
CESIB_27-10-2010

Aquest dissabte 23 d’octubre al pavelló de Can Bassa de Granollers s’hi ha disputat la segona prova del circuit català de bàdminton i una altra de la categoria A que puntuava pel rànquing  espanyol d’aquesta mateixa categoria. En aquest hi han competit un total de 13 jugadors del CESIB.

A la categoria C en Sergi Soldevila i el Guillem Samblas no van poder passar dels quarts de final en la modalitat de dobles. Per altra banda, en els individuals cap dels dos jugadors ni en Josep Bellot van aconseguir passar de la fase de grups tot i fer un bon paper.

En canvi, en l’individual masculí B el Juan Carlos Vinagre va quedar guanyador havent derrotat a l’Oriol Bellot a la final, al Roger Maynou a la semifinal i al Joan Solà a la fase de grups. A l’individual femení en canvi, l’Elena Gayán no va poder passar de la fase de grups. Per altra banda, en la modalitat de dobles masculins de la mateixa categoria, l’Oriol Bellot i en Joan Solà van quedar segons perdent la final per 2 jocs a 0; la mateixa parella ja havia derrotat anteriorment a Roger Maynou i Josep Bellot als quarts de final.

Finalment, en la modalitat de dobles femenins A la Teresa Barberà i la Laura Montoya (jugadora del C.B. Estella) van aconseguir arribar a la semifinal. En canvi, en els dobles masculins la parella formada per l’Arnau Duran i el Guillem Duran va aconseguir arribar a la semifinal i la formada pel Cristian Zapatero i el Juan Carlos Vinagre es va quedar a quarts. En l’individual femení Teresa Barberà es va quedar a vuitens de final. En canvi, en l’individual masculí el Guillem Duran i l’Arnau Fornés es van quedar a vuitens de final mentre que el Cristian Zapatero va aconseguir arribar a quarts de final i l’Arnau Duran a semifinals.

En resum, tots els resultats han sigut més que bons.

Article anteriorD’ICV a CiU
Article següentJa és aquí el nou videoclip de La Troba Kung-Fú!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.