Cal una solució urgent pel Servei d’Urgències

0
Meritxell_Bud

Un cop coneguda la decisió de l’equip de govern d’aturar les obres de rehabilitació de l’antic CAP ha sortit a la llum una nova i, almenys per a nosaltres, inesperada situació. Parlem del servei d’ambulàncies del SEM (Servei d’Emergències Mèdiques) ubicat als els baixos de l’antic CAP i conegut popularment com el 061.

Des del mes de juny, un cop traslladats tots els serveis mèdics del CAP al nou edifici, el petit habitacle ocupat pels responsables del 061 s’ha quedat sense aigua calenta i sense ningú que netegi i faci les necessàries tasques de manteniment. I a punt han estat de quedar-se sense llum…

Avui per avui, són els propis conductors de l’ambulància qui netegen les dependències i vetllen per que l’abandonament de l’edifici no deteriori les ja precàries condicions d’higiene i seguretat del local.  Malgrat el seu esforç, l’absència d’aigua calenta fa que la neteja de l’ambulància tampoc sigui la més adequada. Una situació que podríem qualificar com a pròpia del tercer món i una mostra més d’absoluta manca de previsió.

A ningú se li escapa la importància que el servei d’ambulàncies tingui el seu punt de sortida en el nostre poble doncs això facilita que les urgències siguin ateses més ràpidament. Després de 10 anys, no podem córrer el risc que aquest servei s’ubiqui en una altra població.

Sobre la taula tenim dues problemàtiques diferents. La primera, conèixer què pensa fer l’equip de govern amb l’antic CAP abans que aquest es deteriori encara més i l’edifici es torni ruïnós. La segona, saber on s’ubicarà el servei del 061 amb unes condicions dignes.

La Garriga no es pot permetre que per desídia el servei d’ambulàncies es traslladi a una altre població, ni es pot permetre que des de fa tres mesos les condicions de treball del personal del 061 siguin tan i tan precàries.

A partir d’aquí,  la prioritat és la resolució d’aquestes dues situacions i és per això que dimecres, durant el ple municipal demanarem a l’equip de govern una solució immediata. Com sempre, estem disposats a col·laborar per trobar la millor solució.

Article anteriorCentenari de la Illa Raspall
Article següentEs presenta el nou diari Ara a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.