Centenari de la Illa Raspall

0
cartell_centenari

Enguany la Illa Raspall celebra cent anys. Per a commemorar aquesta efemèride, l’Ajuntament de la Garriga, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, del Gran Hotel Balneari Blancafort i de Termes La Garriga han elaborat un programa d’actes que s’iniciarà el proper dia 4 de novembre, amb la xerrada “L’Illa Raspall, entre el modernisme i el noucentisme, que anirà a càrrec de la directora del Museu de Granollers, Sra. Carme Clusellas.

El següent acte es farà el dia 6 de novembre, amb una visita teatralitzada a l’Illa Raspall i a Can Raspall, a càrrec de Nàiada i Nats Teatre.

El dia 12 es farà una altra xerrada amb el títol “Quan no tots estiuejaven. Garriguencs i estiuejants a la Garriga fins a la Guerra Civil, a càrrec de l’historiador Jaume Oliver.

Al dia següent, qui ho vulgui podrà seguir un itinerari guiat conegut com “La Garriga, vila termal i d’estiueig”, que costarà 5€ amb la tarifa normal i 3€ amb tarifa reduïda.

L’acte central d’aquesta celebració, però, serà el dia 20 de novembre, amb moltes activitats programades. Entre aquestes destaquen “Fes-te una foto modernista”, tallers per a adults i infants, la inauguració de la senyalització-museïtzació de l’Illa Raspall i Can Raspall, el concert Modernisme a càrrec del Cor Sarabanda, un Dinar Modernista cortesia d’en Pep Salsetes i Xavi Sòria i un concert de Swing i música dels anys 20 i 30 del segle passat, a càrrec d’AP4.

Paral·lelament a tots aquests actes, la regidoria de Patrimoni ha organitzat el “Concurs Fotogràfic “Illa Raspall”, les fotografies del qual han de tenir com a argument temàtic La Illa Raspall, concretament l’exterior de les cases (vistes generals o detalls arquitectònics). Podeu consultar les bases a la web de l’Ajuntament de la Garriga.

A continuació, podeu veure la programació amb els seus horaris corresponents:

programa_centenari_raspall

Article anteriorLa Garriga, present en la Cursa de la Dona de Barcelona
Article següentCal una solució urgent pel Servei d’Urgències
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.