Centenari de la Illa Raspall

0
125

Enguany la Illa Raspall celebra cent anys. Per a commemorar aquesta efemèride, l’Ajuntament de la Garriga, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, del Gran Hotel Balneari Blancafort i de Termes La Garriga han elaborat un programa d’actes que s’iniciarà el proper dia 4 de novembre, amb la xerrada “L’Illa Raspall, entre el modernisme i el noucentisme, que anirà a càrrec de la directora del Museu de Granollers, Sra. Carme Clusellas.

El següent acte es farà el dia 6 de novembre, amb una visita teatralitzada a l’Illa Raspall i a Can Raspall, a càrrec de Nàiada i Nats Teatre.

El dia 12 es farà una altra xerrada amb el títol “Quan no tots estiuejaven. Garriguencs i estiuejants a la Garriga fins a la Guerra Civil, a càrrec de l’historiador Jaume Oliver.

Al dia següent, qui ho vulgui podrà seguir un itinerari guiat conegut com “La Garriga, vila termal i d’estiueig”, que costarà 5€ amb la tarifa normal i 3€ amb tarifa reduïda.

L’acte central d’aquesta celebració, però, serà el dia 20 de novembre, amb moltes activitats programades. Entre aquestes destaquen “Fes-te una foto modernista”, tallers per a adults i infants, la inauguració de la senyalització-museïtzació de l’Illa Raspall i Can Raspall, el concert Modernisme a càrrec del Cor Sarabanda, un Dinar Modernista cortesia d’en Pep Salsetes i Xavi Sòria i un concert de Swing i música dels anys 20 i 30 del segle passat, a càrrec d’AP4.

Paral·lelament a tots aquests actes, la regidoria de Patrimoni ha organitzat el “Concurs Fotogràfic “Illa Raspall”, les fotografies del qual han de tenir com a argument temàtic La Illa Raspall, concretament l’exterior de les cases (vistes generals o detalls arquitectònics). Podeu consultar les bases a la web de l’Ajuntament de la Garriga.

A continuació, podeu veure la programació amb els seus horaris corresponents:

programa_centenari_raspall

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.