Tardoral 2010 d’Òmnium Cultural de la Garriga

0
logo_omnium_petit

Dissabte 23 d’octubre, 19,30h

Fundació Maurí, c/ Cardedeu, 17

“Joan Maragall, entre la poesia i la poètica”

Amb Francesco Ardolino

Francesco Ardolino (Roma, 1966) és doctor en Filologia Catalana i docent de Filologia Italiana a la Universitat de Barcelona. Ha escrit assaigs sobre literatura italiana i catalana contemporànies i s’ha especialitzat en l’estudi de la recepció d’autors italians als Països Catalans. Entre els seus llibres destaquen els volums: “La solitud de la paraula. Estudi sobre l’obra narrativa de Jordi Sarsanedas” (PAM, 2004) i “Entre el dogma i l’heretgia. Les influències de Dante en l’obra de Joan Maragall” (Cruïlla, 2006). Ha traduït a l’italià moltes obres d’autors catalans contemporanis i ha curat l’edició d’alguns autors italians al català. Ha estat coeditor de la polèmica antologia poètica “Imparables” (Proa, 2004) i editor de “Ten Catalan Dragons” (Proa 2007), un volum col·lectiu sobre els Premis Sant Jordi. Forma part de l’equip que té cura de l’edició de les “Obres Completes de Joan Maragall” i és membre del Comitè organitzador del Congrés Internacional sobre Joan Maragall que tindrà lloc a l’octubre de 2011.

Dilluns, 25 d’octubre de 2010 a les 20h

Auditori de l’Escola de Música, plaça del Silenci, s/n

Presentació del diari ARA

Amb Carles Capdevila, director del diari

Òmnium Cultural La Garriga organitza la presentació del diari ARA, un diari nou, en català i multiplataforma, dirigit per en Carles Capdevila i impulsat per un grup d’emprenedors dels àmbits periodístic, editorial i empresarial entre els quals hi ha Albert Om, Toni Soler, Antoni Bassas i Xavier Bosch.

Article anteriorL’Associació El Far celebra el seu aniversari amb una tarda de poesia i música
Article següentLa música, els nostres fills i la societat
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.