Evolució de les obres del centre

0
130

El passat divendres 8 d’octubre va finalitzar el procés de documentació i desmuntatge de les restes arqueològiques trobades a la plaça de l’Església, i una part d’aquestes es va cobrir amb una tela protectora i amb terra, a mode de subbase. La zona del motlle de la campana és l’única part de la plaça que a data de 8 d’octubre no s’havia treballat i al llarg d’aquesta setmana s’ha fet la base del paviment i s’ha cobert amb grava i sorra.

Plaça de Can Dachs

can_dachs_8_octubrePel que fa a la Plaça de Can Dachs, val a dir que al llarg d’aquesta setmana s’ha anat construint l’escenari les escales per, un cop acabada aquesta intervenció, començar l’arranjament del carrer Samalús i posterior pavimentació de la plaça, un cop finalitzades les tasques de documentació i desmuntatge de les restes arqueològiques localitzades.

Fotografies: OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.