Ja és aquí “La Sunción 2010”

0
sunsion

El proper dissabte 23 d’octubre l’associació juvenil Garrics Farcits organitza de nou un concert en homenatge a la mascota de l’entitat “La Sunción”. Aquest any, però, la gran novetat és que l’esdeveniment es farà amb la col·laboració dels Amics de Ràdio Silenci (que celebren el seu desè aniversari com a entitat).

En aquesta ocasió, comptarem amb un dels grups més de moda del panorama musical català, Els Amics de les Arts que seran els encarregats d’iniciar l’espectacle a partir de les onze de la nit al pavelló de Can Violí. Seguidament, actuaran els Rosa-Luxemburg que ens presentaran el seu segon disc i, finalment, pels que encara no estiguin cansats, acabarem la festa amb el grup local de rock Sofocados.

El preu de l’entrada per aquest concert és de 5 € i les entrades, a part de poder-les comprar al pavelló de Can Violí just abans del concert, es podran obtenir de manera anticipada durant la setmana prèvia al concert al Bar l’Illot. Els qui tinguin entrada anticipada, s’estalviaran haver de fer cua quan arribin al pavelló.

Esperem que el temps ens acompanyi i que puguem gaudir d’una gran festa.

Us hi esperem.

Garrics Farcits

Article anteriorNeix l’Aula de Salut per a la Gent Gran
Article següent“Aprop, Servei de Qualitat”, nova Associació de Comerciants, Empresaris i Professionals de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.