Domini dels jugadors del CESIB al torneig de Canovelles

0
137

Aquest cap de setmana del 9 i el 10 d’octubre s’ha disputat a Canovelles el primer torneig del Circuit Català de la temporada en el que hi han participat un total de deu jugadors del CESIB.

En la categoria sots-15 en Pol Bellot, tot i fer un molt bon paper, no ha pogut passar de les semifinals en la modalitat d’individuals. Per altra banda, en la categoria D, la parella formada pel Sergi Soldevila i  en Guillem Samblas ha quedat primera en dobles i, a més, en Sergi també ha guanyat en individuals.

A la categoria C, l’Oriol Bellot i en Joan Solà han guanyat la final de dobles masculí, en la que s’han enfrontat amb la parella formada per Josep Bellot i Daniel Garcia (jugador de l’AGE).

En individuals masculins, l’Oriol ha guanyat la final contra en Joan, que anteriorment havia eliminat al Josep Bellot a la semifinal. En la categoria d’individual femení A-B, la Teresa Barberà ha quedat primera, mentre la Nàtalia Orensanz no ha pogut passar de la fase de grups; les mateixes dues jugadores han guanyat en la modalitat de dobles femenins.

En l’individual masculí A-B, en Cristian Zapatero ha guanyat la final contra el Victor Redondo, que anteriorment havia impedit al Juan Carlos Vinagre passar de grups. En els dobles masculins A-B, en Victor i el Juan Carlos van quedar primers.

En resum, boníssims resultats que esperem mantenir al llarg de la temporada.

CESIB

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.