D’ERC a ICV

0
Enquesta_Logo

Després de dues setmanes preguntant a l’enquesta: “Creus que la renúncia per part d’ERC a les seves sigles comportarà que el nou grup sorgint millori els resultats obtinguts per aquests a les darreres eleccions?”, de l’anàlisi dels resultats es desprèn que aquesta nova candidatura, segons els nostres lectors i lectores, milloraria molt sensiblement els resultats obtinguts per ERC en els comicis de 2007. Els resultats han estat els següents:

Un 70,3 %  de vots (109) han manifestat que sí.

Un 25,2 % de vots (39) han manifestat que no.

Un 4,5 % de vots (7) han manifestat que no ho saben.

Seguint amb les eleccions municipals a l’horitzó, i havent preguntat ja als nostres lectors i lectores sobre la continuïtat o no de l’actual alcaldessa i sobre les possibilitats de la coalició que impulsa ERC (renunciant a les seves sigles), ara volem conèixer la vostra opinió sobre la possibilitat que ICV decideixi que encapçali la seva llista una persona diferent del Sr. Joaquim Fornés, que ha estat sempre al capdavant de la seva candidatura a la Garriga. És per aquest motiu que formulem la següent pregunta, a la secció enquesta:

“Tenint present que les llistes d’ICV a les eleccions municipals de la Garriga sempre han estat encapçalades pel Sr. Joaquim Fornés, creus que hauria de tornar a ser el cap de llista per aquest partit als comicis del proper mes de maig?

No ho dubtis i vota!

Article anteriorProblemes a La Garriga Digital.cat
Article següentLes Tortugues, a la Cursa de la Dona
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.