Dameson dóna nom a la sala d’exposicions

0
sala_dameson

El primer dia d’octubre es va celebrar, coincidint amb l’exposició “Andreu Dameson” (a la qual s’exposen obres inèdites de l’artista garriguenc), l’acte de bateig de la fins ara coneguda com a sala d’exposicions de Can Dachs. A partir de divendres passat, aquesta cèntrica sala d’art de la Garriga es coneixerà com a “Sala Andreu Dameson”.  

Com ja s’ha avançat a La Garriga Digital anteriorment, aquest acte és el tret de sortida del cicle “Andreu Dameson i l’exili a la Garriga” que es farà al llarg d’aquest mes d’octubre. A la seva presentació es va poder comptar amb la presència de la Susana i del Javier Dameson, néts de l’artista que es varen desplaçar especialment per a l’ocasió des de l’Argentina.

 Per a saber de quins actes consta aquest cicle, prem aquest enllaç.   

Fotografia: OAMC

Article anteriorLa recerca de 2 avis perduts acaba amb final feliç
Article següentPropera presentació de Solidaritat Catalana a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.