Llistes obertes a les eleccions municipals?

0
Frederi_Moreno_01

El candidat d’ERC a les properes eleccions municipals, que ha renunciat a les sigles del seu partit, ha introduït un canvi d’estil a la Garriga. Hi ha una altra possibilitat que no la podem decidir nosaltres, que és una nova llei electoral, és la de votar amb llistes obertes, poder votar a les persones i no només a les llistes proposades pels partits.

Qui es mira tots els programes electorals abans de votar? Qui vulgui entretenir-se a mirar-los trobarà moltes coincidències entre ells. Amb altres paraules o frases, el problema és que les prioritats les decideixen els que governen i poden utilitzar el “decretasso” quan vulguin… sense tenir en compte l’oposició.

Parlar de sigles pot tenir importància a nivell autonòmic o estatal, però aquí, a més de programes, parlem de persones que tenim a prop. Si no surten persones amb capacitats claus per portar la tasca municipal, tant a l’oposició com en l’equip de govern, és on s’esdevé el desastre. Jo us proposaria una votació en aquesta xarxa, voleu llistes obertes de candidats o seguir com ara que votes una candidatura i votes a tots els de la llista t’agradin o no?

Canviar la llei electoral significa guanyar amb participació i els resultats respondrien millor a l’opinió de la majoria.

Article anteriorQuè és Reagrupament Independentista?
Article següentBreu història de les places de l’Església i de Can Dachs
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.