La finalització de les obres del centre, el 15 de novembre

0
plaa_1

L’Ajuntament garriguenc i l’empresa adjudicatària de les obres de rehabilitació del centre han arribat a un acord perquè aquesta última acabi les obres el proper dia 15 de novembre, amb la qual cosa la rehabilitació del centre s’allargarà un mes i mig respecte el calendari previst.

Segons indica el consistori, el motiu d’aquesta demora s’explica pel fet que “la contractació de l’arqueòleg per al seguiment de les obres es va allargar més del que estava previst”, al fet que  “les diferències que s’han trobat entre la ubicació real dels serveis i els plànols subministrats per les companyies, han provocat un canvi en l’ordre d’actuació” i per tant, “es va destinar una setmana per tal de localitzar els serveis i poder organitzar els treballs d’acord amb l’existència d’aquests de tal manera que afectés el mínim als veïns” i finalment perquè “l’existència de les troballes arqueològiques ha endarrerit les obres tres setmanes i mitja, pel procés d’autoritzacions que comporten”.

Article anteriorEls 600.000 € destintas a l’antic CAP, per reparar el clavegueram
Article següentHomenatge a l’exili republicà. Record per l’Andreu Dameson i Aspa
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.